..četla jsem pozorně, několikrát...mnohé pocítila na vlastní kůži..., ale dnes mě víc bolí zkušenost Petra. Babička pro nás měla vždycky schované bonbony a my věděli, že za ní smíme kdykoli.
Maminka nebývala nad věcí, ale taky nikdy "pod obraz".
V neděli jsem umývala chodbu, mé dvě holky seděly venku na židlích a ta, mně víc podobná, řekla...: "Mami, ty máš stejný zadek jako babička", usmála jsem se.
Příště si vezmu mop, aby ji jednou z mytí podlah nebolela záda, jako mě. :-)
08.08.2017 11:41:10 | Dreamy
...je to trochu jako novinová zpráva a přesto to obsahuje spoustu poezie...
06.08.2017 10:51:59 | Jort
objímám Tě :-))
06.08.2017 04:32:01 | Iva Husárková
Chtě nechtě si bereme vzorec chování rodičů, jestli to překonal, poklona, já mám kamaráda s podobným vzorcem, už jako holka jsem věděla, že jednou bude sám, a je, má tu i svou báseň.
05.08.2017 20:22:50 | Philogyny1