noc
podplatila
převozníka
jitro zůstalo na břehu
polibek
na pupík
vtip vyloudil
úšklebek
lechtám Tě
na chodidlech
hladím lýtka voníš alejí lip
údiv lapá dech
dlaně
na ňadrech
plné rty
na ústech
klín
v průvanu polibků
naše láska je jako párek
bílých holoubků