Potácíš se po křivolaké cestě životem
Tváříš smutně jak oběť vlastních rozhodnutí
Ztracena mezi lidmi mizíš v davu
S hlavou skloněnou čekáš na vzplanutí
Kdy tvé city opět zahoří
A přestaneš se nenávidět
Za slabost co ji tvoří
Nevidíš co je opravdu vidět
Není čas vracet se ke starým dnům
A kráčet po úzké cestě která vede k výšinám
Vlastní rozhodnutí , dej průchod pocitům
Věř že nic nekončí ale teprve začíná
Hledáš nebe které jsi ztratila
Slzy neutěší bolest tvého hříchu
Už se nevrátí čas co jsi promarnila
Zatrať svou malichernost pýchu
Podívej se do hlubin svého nitra
Co můžeš tím ztratit víc než jen co už je pryč
Nikdy nevíš co bude dál a co přijde zítra
Do budoucnosti musíš vzpřímeně jít