Z literatury
Anotace: jen taková hra s názvy knih z mé knihovny
Oklamaná Nana
z domu na předměstí
má předtuchu:
její nadějné vyhlídky
na první hřích
se Saturninem
jsou červené a černé
Nastoupil do toulavého autobusu
Idiot
a ten ho veze na ostrov Tučňáků
mezi zapadlé vlastence
- a jí teď čeká křížová cesta
Neví jak je důležité míti Filipa
a tak svede Adama Šangalu
a Elmera Gantryho
je to jako zabít ptáčka
Vzpoura andělů a bůh ví
kdo chytá v žitě a co
- tři kamarádi v ocelovém městě
Quo vadis, femino?
Vstup do ráje zakázán
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, danaska, Kapka, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)