Zrazen těmi byli mi tu oporou
Pohledy studený jak led
Nejraději vše za nic dostanou
Jiným nestojí to za pohled
Výrazi vystřižený jak z plakátů
Nic neříkající chování
Šváby vylezají ze svých úkrytů
Podfukem to zavání
Dovolte mi odejít od těch falešných
Co nepomůžou nikdy nikomu
V jejich očích skleněných
Z většiny stala se banda narkomanů
Co míří do bludnejch sfér
Okrádaj ostatní s výmluvou na přátelství
A ztratili už dásvno směr
Jsou z nich živoucí mrtvoli a to není tajemství
Pouhým stínem toho co byli dřív
Žebrajíc dávku na ulicích
Zombí co neví že už není živ
Šlapajíc po vlastních snech spících
S jehlou plnou jedu
Pod kůži do žil si vpravuje
S pohledem na lízátko z medu
Už ten jed v žilách koluje
Tohle nic neřeší jen pravdu posouvá
Na jinou kolej chvilku bolest odnáší
Můžu přestat si každej namlouvá
Jenže to pevnou vůli obnáší
Když ji nemáš tak se těžko snaží
Já neodsuzuji feťáky,těch je mi líto.Ale odsuzuji všechny kdo jim tu drogu za peníze prodávájí,odsuzuji všechny lichváře a šmejdy,co dovedou obírat staré a nemocné lidi,nebo lidi v úzkých.Těm bych ruku nepodala,takže tipeček:-))
08.08.2017 17:50:08 | střelkyně1
Ono to není jen o těch feťácích ale také třeba o přátelích kteří je do drog dostali nebo namočili ať už ty co je berou nebo prodávají :) děkuji za velmi dobrý komentář a za návštěvu :)
08.08.2017 19:37:12 | Dědek