Na malou chvíly štěstí mít
Moci ho ze všech sil obejmout
Poznat ten pocit za ruku ho vzít
Do náručí ho navždy popadnout
Naše životy sloučit
Jak už to tak bývá
Nechtít se spolu loučit
Srdce lásku vzývá
Ze života divadlo různých tváří
Které hrají to čím si člověk prochází
Nad hlavou polární záři
S myšlenkou co nám ještě schází