VEČERNÍ HOVORY ŽIVLů
Večerní hovory živlů
*********************
Děkuji nebi,každou chvíli,kterou mám.
Děkuji dešti,že mou hlavu vláhou skrápí.
Děkuji zemi,jak sladce,jak Ty,mě objímá.
Děkuji Tobě,i když mě občas trápíš.
*************
Lehkou fascinací zmámen ze společných chvil,
z kouzla faktu-jsme oba dospělí!!
Strach z výšek adrenalin přeplatil.
To jsoucno chromem legovaných ocelí
dokáže zranit,v jednom život chránit jen.
Život Tvůj dává mé existenci řád.
Víra má v Tebe ztvrdla na kámen,
tak neochvějná ve svém bytí,napořád...
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)