Zbloudilec ve městě
Dusno znuděně postávalo
Jako splasklé airbagy na E 55
Světlo se skříplo
Do dveří autobusu
Neony ulic pohlceno
Spěchajícími maňásky těl
Rozhoupaně v poklusu
Rozhlížím se zrakem
Slepého střeva
V blikajícím automatu ztracen
Jako rozbitá žárovka
Ze staré Škodovky
Asi to celý
Vytáhnu ze zásuvky
Přečteno 238x
Tipy 17
Poslední tipující: piťura, Kapka, Jort, Kett, Amonasr, Frr, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (3)