Přímou cestou do oblak
S hlavou vzpřímenou
Pak se probudíš a na hrudi tlak
Procházíš si proměnou
Vidíš tu chvíly ztracenou
Kdy tvé tělo tě neposlouchá
Chceš říct pravdu nevyřčenou
Ale nikdo nenaslouchá
Trápíš se a hledáš chyby v ostatních
Místo toho abys poznal ty své
Vracíš se do časů dávno nevratných
Ale zapomínáš že chyby byly i tvé
Vídíš tu minulost co kráčí vedle nás
Říká nám ať pohneme se vpřed
Život je plný nepoznaných krás
To jen každý v nás nosí si svůj jed
Který otráví mysl svou i ostatních
Že nic nezmohou a na nic nemají
Každý svůj život ve dlaních
Je to trápení pro ty co to neznají
Do koutu duše tančí
Malý kousek poznání
Dokud to nevzdáš nic nekončí
Pro každého je štěstí k mání
Jen stačí ruce natáhnout
A malou chvíly počkat kdy přiletí
Potom společně spolu nebem plout
Nečekat na to až ti uletí
Na zamyšlení pro ty co to vzdávají
a myslí si že nic nemají