Nedávno jsem zažila jeden z večerů
jako když jsem čekala až se vrátíš z práce
Bože můj
zakřič
jestli tu jsi
brzy tě zase oběsí
a mě nechají abych tě našla
nasypu ti do dlaní sůl
a nechám v ní hlubokou ránu
život bez tebe vnímám jako oběť
a nezkrocené zraněné zvíře zároveň.
četla jsem ji už navečer a v těch posledních dvou řádcích jsem se našla...
10.08.2017 15:17:35 | Philogyny1