Anotace: ...
Přítomnosti pro mě hrej
chmury všechny rozdmýchej
já chci žíti právě teď
do budoucna nehledět
minulost nechat krkavcům
postavit z lásky v sobě dům
z lásky bude celý otevřený se sluncem dokořán...
10.08.2017 19:49:21 | Philogyny1
to bych chtěl taky
10.08.2017 16:32:46 | jondys
Tak to zkus. :)
10.08.2017 17:18:36 | JSJ
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?