Až vykvetou pařezy
Anotace: když nedáš pusu žihadlu, zůstaneš dřevěnou pannou :-)
pekárna na sny
jede za rozbřesku
na plnej ceres
s prvním otevřeným okem
polykám hřebíky vzduchu
za drápkem oněměl
kopec strouhanky
rád čmuchám
k žihadlům
s ledovými okny
dokořán
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, zdenka
Komentáře (1)
Komentujících (1)