Sedmi hlavá saň
Za stěnou bez cihel
Život můj střeží
Nečlověk bez křídel
Tiše kolem obchází
V příšeří mysli
Intriky spřádá
Žíznící hyena
Spát blízkým nedá
Rány kolem sebe s radostí rozsévá
Míří tak přesně
...
Hrot v lžích napuštěn
...
Nádhera bezcitná
Bolest a slzy
Žáhu jí zchladí
Rozepři, hádky
Otvor prázdnoty v hrudi
Na krátkou chvíli zacelí
Pak opět bude v temnotě
hledat další
MILENCE
Komentáře (3)
Komentujících (3)