Papuče
V papučích se šourám světem
Lepší boty mi nedali
Prý stejně nikdy,nikam nedojdu
Všichni už mě dávno předběhli
Pak potkal jsem tebe
Šla jsi o berli
Teď spolu jdeme
Držíme se za ruce
Jsme poslední
Ale zároveň možná první
Ti co spěchali
Si ani nestihli říct
Miluji tě
Přečteno 249x
Tipy 18
Poslední tipující: Kett, Iva Husárková, Amonasr, Jort, zdenka, Philogyny1, Dreamy, piťura
Komentáře (5)
Komentujících (5)