S větrem ve vlasech
A sluncem ve tváři
Mluvíme o časech
S palcem na snáři
Dveře otevřít
Jít o kousek dál
Nepřestat snít
Kdo by se snů bál
Do světa fantazie
Do světa bez zábran
Tam kde to žije
Otevřít jej klíčem bran
Projít místa neznámá
Vzít sebou lidi vzácné
Ať vidí ta místa krásná
Nad čím naše srdce žasne
S otázkou zda li je realita
Ta jediná kterou lze žít