Růžoví spáč
Pravdu díš
Ty jenž spíš
Však až se probudíš
Něco uvidíš
Růžoví sen
Jak mlha se rozplyne
A bílí den
Temnotou oplyne
Mluvils o kráse světa,
růžový spáči?
Však za světlem je temnota
A falešní hráči
i jiní sráči
Pak divíte se že radši,
jsem sám
Svět je jak jablko
Šťavnaté sladké
Však málo kdo ví
Že jadérko hladké
Kianid skrývá
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)