Ještě nepůjdem spát
ještě je čas
i když už pár hvězd září
na nebi plném zázraků
Ještě nepůjdem spát
tiše se spolu ponoříme
pod hladinu
téhle neskutečné chvíle
a já
na plátno barvy černobílé
nakreslím Tvůj úsměv
do mraků
.....
Ne ještě nechoď spát
a vychutej si
ten výraz tu chvíli,
protože zítra
bude dospělý....
Jo jo tohle znám od dcery
čas letí jak splašený kůň
a není uzda co by ho zastavila...
Moc se ti povedla ...
16.08.2017 17:23:34 | Mácha
Strašně to letí...chytám každý okamžik do dlaní, než dospěje:-))děkuji moc za krásná slova
18.08.2017 19:33:49 | Nikita44
nádherné nebe ST :-))
15.08.2017 06:01:28 | Iva Husárková
a až se úsměv rozchechtá-mrak jistě na bříšku polecta..bude bouřka-blesky líté-však zahrádky i všech slečen jistě dosti zalité :-D :-))**ST*
14.08.2017 22:58:48 | Frr