Křik mořského ptactva
Snědá kůže se oloupala
Ke dnu nastražených očí
Pronikavě svědila
K vlhkému klínu
Mořská pěna smyla cudnost
A hleděla do kuchyně
Sledovala stopu hlemýždě
Prstům pro zlost
Hnízdiště ptáků
Se zabydlelo
Křikem potomstva
Těm dvěma pro radost
Přečteno 245x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Kapka, Iva Husárková, Amonasr, Fany, piťura
Komentáře (7)
Komentujících (3)