Vstávej , dýchej , žij a života si užívej
Osud máš ve svých rukách
Nic není náhoda tak něco si přej
Neexistuje nic jako strach
Jen ty rozhoduješ o tom co se stane
Jdi a bojuj o právo na své štěstí
Pro svou touhu která v tobě plane
Jako oheň , zatni zuby , zatni pěsti
Jediným protivníkem je člověk sobě sám
Tak postav most k novému zítřku
A začni plnit svůj životní cíl i plán
Za vším špatným udělej tečku
Chceš něco změnit v životě
Začni prvně hlavně u sebe