Vášnivě posedlá touha
a chlopeň srdce rozeklaná vedví
jako jazyk jedovatého chřestýše
chtíč se krásou rouhá
ale nikdo neví
jaká je to oběť jít na maškarní za Jidáše
polykám nutkání
vykřičet do světa tvé nádherné jméno
má Hadar
kdo tvá tajemství uchrání
mé rudé jablko je citem zraněno
jak jsem do tebe něžně padal
mé prsty
jako struny piána
zarůstají do tvé bílé kůže
a tím jsem si jistý
že kdejaká hyena
okouše moji zdechlinu
až padnu na oltář tvých odsouzených lásek
jako větrám štvaný
v dálce unášený
ztrácející se slabounký hlásek
…..........................................mááááááááááá Hadarrr