andel s dredy
kridla polamana..
exit v nebi
slova plana..
na krizove ceste
letmo..do raje
bezeslov..
(svirajici peste)
laaaaska vyhraje..
chtel jsem rict jako, ze ti to de :o))
02.03.2007 09:56:00 | Litle D
Penizky penizky... treba nekdo pojede tam vodsad a mohl by te vzit, ne? Koho bys chtela poznat nejvic, hmm? :o)
25.02.2007 18:49:00 | Trapné děťátko
skoda .. a kdeze to vlastne bydlis? Pac pokud si mi to rikala kdysi, tak uz sem zapomel :o) A to nemuzes ani vikend nak vykutit? Takhle po republice.. to bys urcite zvladla, co myslis? :o) Rad bych te poznal.. a myslim, ze nejen ja... Nebo uz mas na aprila cosik v planu, nebo kvuli rodicum, penezum, hmm? Vsecko se da zkutit.. vsak casu je este dost.. tak uvidis, ne?
24.02.2007 21:41:00 | Trapné děťátko
Zajimave.. :o) pripomina mi to tak trochu mou situaci.. ta snad ji nak rozpletu. Dorazis na sraz ???
24.02.2007 19:09:00 | Trapné děťátko