Anotace: __________
červenec pálí očekáváním
nebe nepoznamenané jediným mrakem
slunce zbarvilo do zlatavých odstínů modré:
je to barva věčnosti
sedím v letenských sadech
pozoruji zamilované páry –
není to tak dávno
kdy i my dva jsme toužili
stát se součástí svých minulostí
a každodenní události dávali do vztahu
s logickým uspořádáním vesmíru
heideggerově analýze bytí chyběl patos
člověk je bytostně patetická bytost:
pobyt je ustavičně v mileneckém poměru
k reálným podmínkám skutečnosti