Strach
Bojím se bojím, bojím,
na místě raději stojím.
Strach z mého těla teče,
příležitosti přede mnou seče.
Dokola říkám příště, příště,
strach se mě však drží jak to klíště.
Budoucnost saje mi před nohami,
mně již zbývá jen křičet mami, mami!
Komentáře (0)