Napadá mne k tomu Můj starý verš
Jednou tě pomiluju
Až budu mladej!
Doplňuji pod novými
Vjemy
Tekutého
Vína
Já chci tě!
Já miluji tě!
Jenže
Jakási skromná angličtina
Zbrázdila rty
Cizince
A legie
Pochybností
Vtekly naší tváři
Společnou samotu
Tak jako kdysi
Střemhlav a spolu
Jenže
Chceme zapomenout
Přesto splynout
Proč?
08.12.2018 23:19:59 | clafoutis