Tajemstvi
Anotace: Co vědí andělé o bolesti, když plují oblohou skrze lidská neštěstí co pochopit nemohou . Co v...
Co vědí andělé
o bolesti,
když plují oblohou
skrze lidská neštěstí
co pochopit nemohou .
Co vědí andělé
o životě
z lásky zhrzelé,
krvavé z růží
pnoucích se v plotě ...
Co vědí andělé
o člověku,
když spí
na věčnosti zteřelé,
spánkem padlého anděla
v mlhách dávnověku ...
Komentáře (0)