Lelkující medvědář
Anotace: pohled do nebe :-)
pekař peče chlebík
řezník zbaští rendlík
mezi šedý mraky
a pověšený fraky
padaj kusy hvězd
rozjančený káči
polku řízně tančí
v bloumající tmě
kterou řeže na kusy
medovej koláč
u pusy
zedník lepí cihly
politik se bojí vidlí
v sulcu měsíce
klepe se náš svět
hm radost pohledět
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (5)
Komentujících (3)