Anotace: čisté je prázdné
Prázdná zeď
včerejších písmenek
A mě teď
má bytost mou mysl
převléká do plenek
Prázdná značka
konec města
kde nikdo nebydlí
Každá rovina se mačká
do výšin
kde orli sídlí
Prázdná chuť
co lejno žere
A na svět se dere
„Byl jsi ! Tak buď !“
Prázdná mapa
jen nepopsaný svět
Po něm ťapá
bosou nohou
mé čisté vědomí
jak lotosový květ
Jiní tam nemohou
naplněna vším a ničím ... spíš rozproSTřena ... ÚSMĚV.Z
20.08.2017 22:05:06 | zdenka
Rozprostírá se vše. Tma, světlo, pouště, nížiny, ... ale jen v realitě. Ve skutečnosti se nám nic nerozprostře. Sám cítím rozpaky. Ale těším se. "Rozprostře" nabývá nových hodnot.
21.08.2017 18:01:55 | VEDz RVAHEs