Cíz a Cáz
Logopedijat zelenej trochu sušená
Implantovaný u hry
Staré přestařeno a nedaleko moskytiéry hromadně
Receptor na bryndzové
Chledanou na jo to krátké pazoubky
Umluvený táta je jako socha
Celý omáčníkem pokryt náhle nezná ni jediného vzorce
Vhozeny dvou a nic
Nevyndán neslučen nicméně trvá
Gabriel se optal
Mumlivelk v poliklinu dožluta restovaná
Sešité na kopci
Mulisné mezidomno nad odkolkovná určenín
Dalekovzhled pro cintané mléko
Cíze a cáz
Marně čuměj idioti do země
Komentáře (1)
Komentujících (1)