Anotace: Slyšíš ten hlas Co volá tvé jméno
Slyšíš ten hlas
Co volá tvé jméno
Ozývá se zas
Ač je stále zraněno
To volá po tvém doteku
Po tvých očích hlubokých
Zná tvé jméno od počátku
Toužíc po tvých rtech hebkých
Po úsměvu tvém
Ať rozzáří se den
Jsi ve srdci mém
tak jako krásný sen
Hodiny v objetí trávit s tebou
Hladit tvá ústa do světlého rána
Proč naše srdce spolu být nemohou
Naše společná cesta je zakázána
Ty a já v zatmění
Proč to neskončí
Jsme odloučeni
Nesetkáme se z očí do očí
A přesto vidím dál jenom tebe
I když se na jinou podívám
Vidím tvé oči , když dívám se na nebe
Žádnou jako tebe nevnímám
Šepotem srdce
Si tě připomínám
V každém roce
Bez tebe jsem sám
Z minulosti vytvořil jsem si kříž
Poslední kámen mostu nosím sebou
Třesu se když jsi mi o kus blíž
Proč daljsem ti všechnu lásku svou
Když o ni nestojíš
Šepoty srdce neslyšíš
Za jiným vykročíš
Ze života se vytratíš
Jsi polovinou mou ztracenou
Stále na tebe ještě čekám
Vyhlížím tě v davu za plentou
I když vím že se nedočkám
Čekání ze mě udělalo vlka samotáře. Dodnes nevím, jestli je to dobré ...
21.08.2017 18:14:42 | VEDz RVAHEs
Ze mě to udělalo nočního poutníka ... Nechtěl jsem potkávat mnoho lidí nebo známé ... jen se projít po nočním městě které je právě za noci klidné a přináší mnoho vzpomínek které nelze zapomenout
21.08.2017 18:58:09 | Dědek