Elvíra z pohádky
Anotace: strupatej trylek :-)
před zatměním
jsi zasunula prsty
do lívanců z koled
do hustý marmelády
v papírový krabici
drnkáš mi na kytaru
když rozpaluju svíci
a sním o cestě k jaru
hledám nevyprahlou
studnu
stříbrnej šíp v ranci
a zatím jen zrudnu
a marním další šanci
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Papagena
Komentáře (2)
Komentujících (2)