Vyznej mi lásku...
Řekni třeba jen: „Asi tě miluju...",
ať se necítím jako Tvá děvka.
Smím u Tebe usnout? Jen dneska...
Zítra to zapomenu. Slibuju.
Nezbude Ti ani vlásek na košili,
žádný vzkaz, otisk rtů, ani jiná zmínka.
V hlavě možná jen snová vzpomínka,
že jsme si spolu krátili chvíli.
Zůstanu plná jen Tvého semene
a iluzí, že je to z lásky.
Hlaď mi dnes prosím i vlásky...
Zítra už spolu nebudeme.