Anotace: ..
ve tmě v dálce
maják svítí
my dva v rytmu
vlnobití
stáváme se
jedním tělem
s láskou
jako s revolverem
hrajeme si
i když víme
chtě nechtě jednou
vystřelíme
supr..
11.02.2018 18:20:04 | JSJ
ke hvězdám ST :-))
24.08.2017 11:34:05 | Iva Husárková
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?