Tise sedim smraka se noc pomalu prichazi
V byte je ticho jen slyset tikot hodin nad hlavou
a svetlo obrazovky pocitace do me tvare sviti
Myslenky moji hlavou probihaji
Co bude zitra co bude dalsi den
Co ceka me v zivote mem
Bude stale stejne prazdny a smutný
Budu se jeste nekdy smat a radovat z dalsiho dne ,ktery prijde
Ci neustale ve smutku a depresich utapet svoji dusi necham
Kazdy den o samote hledet z okna
Sledovat stoupani dymu z cigarety
Hledic na mesic a doufat v blizkost druheho cloveka
Jehoz usmev rozehreje smutek na me dusi
Co bude dál ,to se ptám?