Anotace: to tak je...
Samota člověka nespočívá v tom, že je sám. Ale v tom, že nikoho nemiluje. A milovat svou samotu hraničí s dokonalou láskou. Právě jsem si to před chvílí uvědomoval...
24.08.2017 23:10:38 | VEDz RVAHEs
Je těžké milovat samotu. Je těžké být sám a samotou být milován.
25.08.2017 07:05:13 | Bludný Holanďan