Pojištění
Zazvonil telefon
Nabízeli pojištění
Za kilo měsíčně
Proti samotě
Když tě opustí ženská
Pošlou jinou
Budeš v pohodě
Nic na tom není
Vyplníš dotazník
Barva očí...
Povaha mírná...
Prsa pětky...
Klik
Systém už to hledá
Je to akce,ať to neprošvihneš
Ta moje si balí věci
Ty někam jdeš?
Přečteno 287x
Tipy 18
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Kett, jitoush, Dreamy, Jort, Frr, jondys, Amonasr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)