Anotace: Kdysi byla jsi moje topka Lituji toho kdo tě potká Potkat tě j...
Kdysi byla jsi moje topka
Lituji toho kdo tě potká
Potkat tě je příhoda trpká
Stala se z tebe falešná mrcha
Prý jsme stále kamarádi
Čas nemilosrdně pádí
Kdysi měli jsme se rádi
Naše slova jsou studená sprcha
Děláš vše aby tě lidi litovali
Aby tě chlapi milovali
Jen aby tě do budoucna dotovali
Čekám až ta tvá nátura vyprchá
Jednou na to přijdeš
Že to co děláš je přítěž
Stavíš si ze lží věž
Ze které se těžko prchá
Kdy to konečně pochopíš
Život není takový jak si myslíš
Není vše tak jak si myslíš že víš
Hodně lidí tě ze života vynechá
Už nejsi prosím málé dítě
Jsi černá vdova co natahuje sítě
Skončila jsi sama kvůli debilitě
Jsi vyskákáná jako blecha