Stojíš na skále jménem svět
Ptáš se sama sebe proč neskočit
Padnout jak růži uvadající květ
Z té výšky do neznáma vykročit
Kde jest ta tvá síla
Unést vše co ti život naloží
Že vše dokáže tvá víra
Na problému nezálež
Chytni se mé ruky a znovu se postav
Svému životu jdi opět čelem
Druhou tvář s úsměvěm mu nastav
Nezáleží na nikom jiném