Barvy
Anotace: Píšu většinou v noci....:-)
Černá je jako tuš
Do duše rozlitá
Jak káva na stole
Co není dopitá
Bílá - tak to jsou sny
co holky snívají
o šatech nevěsty
když zvony zpívají
Červenou vybarvíš
Srdce, co krvácí
Pro život, pro lásku
Která se vytrácí
Modrá je hladina
Studánky ukryté
Zrcadlo pro víly
Navždycky rozlité.
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)