Nezapomínám
Nezapomínám
a čemu věrný jsem
tomu věrný zůstávám
a když v noci usínám
často se vracím a vzpomínám
když tok času nevnímám
minulost tak s budoucností prolínám
sám sebe pak proklínám
protože brání mi to mířit k výšinám
tak nějak ale předvídám
že musím sbohem dát těm vteřinám
jak tvé vůni a tvým peřinám
mrzí mě to ale nestíhám
a tak oheň věčný zhasínám
a když v noci oči zavírám
nechci dál se dívat jak umírám
a své ideály nevnímám
přišlo ráno a světlo rožínám
a s hlavou vzhůru
k nebesům se zadívám
když teď se svou duší randívám
nový život prožívám
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: ta.cupka.
Komentáře (2)
Komentujících (2)