super, piča... ( omlouvám se za to slovo, super...) nešlo to jinak. mám pocit, že můžu číst jednu tvou básničku ročně, aby mě to neroztrhlo :)
PS: velký respekt :)
04.10.2017 18:57:33 | Favi
Zajímalo by mě, jestli má bratra ...? Smrt by měla být gendrově vyvážená. Už kvůli nám ženám :)Dost spoléhám na Pratchetta ...
01.10.2017 12:37:04 | Ragnell
neposlušnost hraje prim :-)
dáš si kafe? dělám to nejlepší.. svlékni si ponožky a ponocuj... jo, nedělej ze sebe pitomce...
dej mi číslo, ozvu se...¨
ovšem pitomce vynech... jo.--
...
17.09.2017 01:50:53 | zelená víla