Pláč
Nechtěl jsem se dívat,jak pláčeš
Tak jsem zavřel oči
Stejně pláčeš kvůli mě
Teď se svou vinou
Za zavřenými víčky
Za nás oba trpím tiše
Sám,opuštěný
Ve své tmě
Neumím plakat
Jen trpět
Ničit se bezohledně
Snad uleví se
Až pokorně
Vezmu tvou ruku
Setřu ti slzy
Políbím tě
Odpustíš očima
Pak snad uleví se
Nám oběma
Přečteno 364x
Tipy 25
Poslední tipující: Amelie M., jitka.svobodova, Nikita44, Dreamy, Philogyny1, piťura, Iva Husárková, Janna, Amonasr, Jin&Jang, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)