Tak jako tikot hodin
Srdce v hrudi bušící
Od chvíle co po zemi chodím
Nikdy neuhasínající svíci
Ač životem někdy bloudím
Procházet světem při měsíci
Přemýšlet co o životě vím
Probudit to co je ve mě spící
Ze zlého snu se probudím
A z plné mysli prázdnou sklenici
Snad svět v jiném světle uvidím
Který neobývají jen vlci
:-*)
29.08.2017 01:04:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Nádherný styl psaní..
29.08.2017 00:16:57 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA