Anotace: ---
Pivo je podobné po tátovi
(je hořké a máš po něm stále větší žízeň)
a bráška po mámě
A po kom já?
nikdy jsem nechtěla čůrat na chodníku
někteří lidé se rodí
ze zdrženlivých
kukel bílých motýlů
v tichu půdy
pijou
průsvitnou
zelnou šťávu
A pak umírají.
jeežiš to je skvělý :-))
29.08.2017 11:29:12 | Iva Husárková
já mám v sobě tu naši starou půdu s motýly, po té mi bývá smutno...
31.08.2017 10:45:15 | Philogyny1
použila jsi po druhé za sebou slovo smutno Ty můj noční motýlku :-))
01.09.2017 04:09:21 | Iva Husárková