Vzpomínky na tebe nechala umřít na objednávku
když se necháš přenést kousnutím hada do poslední pouště
možná se tam najdeš
kumuluju v sobě podzimní listí
až nastane čas nechám ho opadat
zbytek zapletu do ostříhaných vlasů a odložím před domem
co nikdy nebude náš
mám sklony chovat se jako cedník a nechávat si v sobě to špatné
občas se to ozve
praskne to napříč
od tebe k tobě
P.S. léčete dotykem
aplikujte na holou kůži a chvíli nechte působit
užívejte po dobu…
blíže nespecifikováno.
zkus si nechávat to dobré... ceď ten opak...
17.09.2017 03:26:34 | zelená víla
Ale jak?
17.09.2017 21:17:58 | Elisa K.
tím, co ti to dává... i ze špatného lze přeci si vzít to dobré, je to o tom, jak se k tomu postavíš... :-)
01.10.2017 22:50:50 | zelená víla
Našla jsem se v té poušti :)
30.08.2017 10:21:22 | Ragnell
já zase říkám, že hloupí jsou jako cedník, nic v sobě neudrží a všechno se leje ven...
30.08.2017 09:20:21 | Philogyny1