šlápoty
kráčí lesní pěšinou
zrak nepoznává
les kolem sebe
jako
bodnutí nožem
šelest v srdci
kolem duše oplocenky
mrholí
kaluže na cestě
zrcadlí koruny stromů
zelený mech místo koberce
zadek
sedí na pařezu
zašeptal _leknutím vyskočil
"cožpak mne nepoznáváš?"
po dvaceti letech