Do rána
Plavu na matraci
Na soutoku vlhkého klína
V záhybech vlnící se teplé kůže
Držím se kyprých půlek
Když projíždím slapy
V tobě ukotven,řítím se nocí
Prohoupu a prohnětu se do rána
S tváří zabořenou mezi prsy
V uších hukot neřestné slasti
Až ze sebe poslední zbytek
Na stole zatím zvadnou růže
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, JSJ, Frr, Stela, Jort, jondys, kudlankaW, Nikita44, Kubíno
Komentáře (4)
Komentujících (3)