nádherný nádherný benzín mě dostal jsou f tom další rozměry který mi zatím unikaj ale až snim knedle s vajíčkem a buřtem snad se mi rozsvítí ST :-))
05.09.2017 10:54:39 | Iva Husárková
chtěla jsem si ji uložit a místo toho podruhé bodovala, což neprošlo, tak mě zblbla, báseň... :)
03.09.2017 21:10:34 | Philogyny1