Oči starých lásek
Vzpomínky na lásky
Prokvetly do šedin
Útržky nedopsaných stránek
Snivě splynuly s časem
Uschovány v pocitech
Opuštěně prosakují k srdci
Dávno už nehoří
Jen žhnou,jak nedopalky cigaret
Přesto cítím jejich dech
Pohled na zádech
Bojím se otočit
Vím,že tam jsou
Cítím ty oči
Přečteno 303x
Tipy 18
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Philogyny1, bogen, jondys, Kapka, Kett, Frr, JSJ, Akyš, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)