Anotace: paralelní oko :-)
Jo, máš pravdu. Hodil jsem kostkama a vypadly ausgerechnet tydle písmena. Tak jsem je pomazlil a vzpomněl na hořkost a spravedlnost. A tehdá jsem pochopil, že nevím dost zevnitř, co to je. Tak to zkouším :-)
05.09.2017 20:52:30 | Hugo Ramon