BOžKA
Anotace: RUMoVKA alias FERnetoVKA
......měkkým krokem
......šla mi vstříc
.......vybroušená
........tanečnice
........šik boky
..........mezi
.........prsty
........polibek
........na tvář
........zčeřil
........hladinu
.....něžné krutosti
.....ode dna do dna
.....do živé hořkosti
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (6)
Komentujících (3)